30 de novembre del 2020

Podcast de "Conte contat. Històries en homenatge a Llorenç Giménez"

 


La Coordinadora de l'Alcoià-Comtat pel valencià ha promogut un preciós podcast en Homenatge a Llorenç Giménez, magníficament conduït per Amàlia Garrigós i basat en el llibre "Conte contat. Històries en homenatge a Llorenç Giménez". El presenten així:

«Aquest contingut sonor està fet amb la complicitat de tantes persones amigues, artistes i creadores que han escrit vint i un contes amb les seues corresponents il·lustracions retent-li un bonic homenatge al rondallaire, Llorenç. Escoltareu un tast sonor d'un bonic recull d'històries escrites i narrades en clau popular. Aquest llibre editat per Bullent i els sons del podcast que diuen molt de la personalitat alegre del mestre Llorenç perquè tal i com relata la seua filla Mònica, ell sempre tenia temps per als altres.»

Per saber més del llibre: https://bullent.net/libro/3271-ConteContat

Diuen i expliquen que, no fa tant de temps, vivia un contacontes que tothom s’estimava: Llorenç. Com que cal recordar les persones bones sempre, escriptores i escriptors genials van inventar contes fantàstics com a homenatge; artistes dels pinzells li de primera categoria feren dibuixos... i, de tota aquella tendresa, va nàixer un llibre que ajudava als que queien malalts. I això és tan cert com que és el llibre que veus ací mateix.

I els genis de la llàntia que l’han escrit i il·lustrat són:

Rosa Serrano i Miquel Pérez Robles; Carles Cano  i Paco Giménez; Fina Masgrau i Lourdes Bellver; Vicent Sanhermelando i Ada Sinache; Domingo Chinchilla i Elsa Pérez Robles ; Raquel Ricart i César Barceló ; Francesc Gisbert i Aitana Carrasco; Maria Dolors Pellicer i Pep Ferrer; Josep A. Fluixà i Manel Sanz; Fina Girbés i Montse Gisbert ; Enric Lluch i Núria Feijoó ; Vicent Pardo i Joana Tamarit; Miquel Puig Cuadau i Consuelo Vento; Josep Millo i Paula Peña; Teresa Broseta i Toni Cabo; Maria Jesús Bolta i Anna Garcia Toledo; Mercé Viana i Anna Roig; Jordi Raül Verdú i Pau Beltran; Almudena Francés i Pedro Viché; Pep Castellano i Canto Nieto; Albert Dasí i Jordi Junyent; Cristina Duran i Miguel Ángel Giner

Aquest és un llibre solidari els beneficis del qual es donaran a l'Associació Carena d'Ajuda a malalts de càncer o altres malalties greus 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada