3 de novembre del 2020

"Cinc en un llit" i "La neurona Lectoreta" entre els més venuts a la Plaça del llibre


Després de cinc dies d'activitats presencials a la plaça de l'ajuntament de València, a la ja tradicional admiració per l'espai conquerit per part dels llibres s'ha afegit enguany, la de fer-ho en un context de pandèmia i que haja sortit tan i tan bé.


A més pel que fa a Bullent, la satisfacció ha esta major en fer-se públiques les llistes de llibre més venuts: El llibre infantil més venut ha estat "Cinc en un llit", d'Anna Roig, la darrera novetat de l'editorial. 



I, seguida de ben a prop al rànquing de més venuts "La neurona Lectoreta", de Fani Grande i Ortifus. Un llibre de no ficció amb el qual prenem coses sobre com funciona el cervell, la importància de llegir i, sobretot, a triar si volem tindre un cervell o un meló al cap...



La valoració de La Plaça del llibre per part de l'organització és molt positiva: "El poble valencià tenia ganes de gaudir dels llibres als carrers. Així ho han demostrat durant els cinc dies de la 8a Plaça del llibre, que ha tingut lloc a la plaça de l’Ajuntament de València. No en va, durant els cinc dies d’aquest gran encontre de la lectura en valencià vora 10.000 persones han visitat el recinte per a participar en alguna de les 70 activitats programades i portar-se a casa algun exemplar dels 3.000 títols oferts." 

Edicions del Bullent ha realitzat cinc actes de presentació dels següents llibres:

"Què tinc ací baix? Per entendre la sexualitat", de Rosa Sanchis i Enric Senabre
"Dissabte, jazz", de Rafa Gomar
"La neurona Lectoreta", de Fani Grande i Ortifus
"Cinc en un llit "d'Anna Roig
"Pandora du sort" de Paco Esteve i Gemma Aguasca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada