14 de desembre del 2009

Fotos de la presentació d'On són els arbres?

A pesar de la pluja -que els arbres agrairien molt però a nosaltres ens impedí gaudir a fons del jardí botànic-, la presentació fou tot un èxit.

Gràcies a tots per vindre!

Gràcies, especialment, al Jardí botànic de la Universitat de València.

Ací posem algunes fotos (vegeu la cua per a les dedicatòries i imagineu quantes n'escrigué Josep i quantes en dibuixà Matilde):






Isabel Mingo


Roser Martínez





2 comentaris:

  1. Gràcies Núria per permetre que tantes "fadetes" alades, decorades amb estels de colors, puguen il.luminar un llibre tan bonic, estic segura que, com va imaginar Josep a la seva història, aconseguirem apropar la natura una miqueta més al cor dels xiquets i que a poc a poc aprendran els seus noms i el valor del diàleg:-).La veritat és que fa molta il.lusió veure com un llibre tan menudet es pot convertir en tresor i com baix d´una dutxa, i amb un senzill "plop!" Josep ha aconseguit escriure aquesta xicoteta història que ens té a tots meravellats:-)...ja veus, un projecte que nasqué baix l´aigua i es va presentar baix una pluja (de colors:-))...i com que l´aigua fa créixer els arbres:-), així que segur que aquest llibre creixerà també amb els anys a les mans d´un munt d´infants.Besets per a tot el vostre equip!sou fantàstics!:-)*

    ResponElimina
  2. Entre avaluacions i correccions d'exàmens, faig una ullada a la festa de la presentació. Un bosc d'il·lusió, d'infants i adults còmplices en literatura i tendresa. Un plaer, tot plegat!

    ResponElimina