23 de febrer del 2010

Sisena edició del llibre "El fantasma de la Torre", de Francesc Gisbert


Sis edicions d'un llibre no es fan cada dia. Francesc Gisbert, però, és un autor que està recollint reconeixements allà on es presenta i tots són d'allò més merescuts.  I el seu llibre El fantasma de la torre, que va guanyar el Premi Enric Valor de narrativa juvenil, també.

Sinopsi del llibre: Òscar és un jove que ha de passar l’estiu treballant en un hotel de la costa, amb tota la família. Una família tronada en un hotel encantat, amb un fantasma i un terrible secret. Visions estranyes, somnis inquietants, morts inexplicables, humor, terror, amor… Tot al voltant d’una habitació, l’habitació del fantasma de la torre.

Ací un enllaç a la fitxa del llibre


Un fragment del llibre

Propostes didàctiques del llibre, elaborades per Juli Capilla

Francesc Gisbert i Muñoz (Alcoi, 1976) és llicenciat en Filologia Catalana i, actualment, professor a l'IES Mutxamel (L'Alacantí). Ha estat premiat en múltiples ocasions i és un autor reconegut en el terreny de la literatura per a totes les edats:

Per a joves, ha escrit narrativa històrica, El secret de l’alquimista (2001) i El misteri de la Lluna Negra (2000), Premi de Novel•la Juvenil Ciutat de Torrent i Premi de la Crítica; ha cultivat la intriga i el suspens, amb El fantasma de la Torre (2002), Premi de Narrativa Juvenil Enric Valor; la novel•la de viatges i aventures, El somriure de l’esfinx (2003), Premi Ciutat de Borriana; l’assaig divulgatiu amb Les cares de la integració. Per entendre la immigració (2007).

També ha publicat obres infantils, com Una llegenda per a Draco, Premi Carmesina 2003, Misteris S.L, Premi Vicent Silvestre 2003, La meua família i altres monstres, Premi Folch Torres 2005 de Barcelona i Premi Samaruc, Somni d’una Nit de Sant Joan, Premi de l’Eliana 2007 o Les històries estranyes, Premi Laurèdia d’Andorra 2004.

Per al públic adult ha editat les novel•les Els lluitadors, Premi Enric Valor de Novel•la (2005) i València a cara o creu, Premi Vila de Benissa (2005) i Màgia per a un poble, Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

A més a més, és coautor de llibres de text per a l’ensenyament de la llengua i de materials per a primers lectors.























Aquest llibre va guanyar el Premi Enric Valor de Literatura Juvenil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada