16 de juliol del 2010

El Blog de Shaudin Melgar



Ja em parlat aquí del Blog de Shaudin Melgar. En aquest blog, entre altres coses, aprofundeix en aspectes personatges o territoris de la seua novel·la Més enllà del somni.



Bé, doncs aquest blog es presenta als Premis Blocs Catalunya, en la secció Personal. Així que us animem tant a visitar el blog com a votar-lo i votar totes les entrades (clicant damunt de la maneta), és entre els deu finalistes i realment s'ho mereix!



3 comentaris:

  1. Realment és una experiència bonica. el nostre blog també està present en els Premis blocs de Catalunya, en la secció de Literatura. I crec que som l'única representació valenciana en la categoria.

    Animeu-vos i participeu.

    ResponElimina
  2. vidapervida, coneixem el vostre blog i el seguim. No sabíem que també us presentàveu però ara ja us hem votat i també animem a tothom a fer-ho!

    ResponElimina
  3. Ai, em sap greu. Feia dies que no mirava coses per aquí i no sabia que hi havia el teu comentari. No sabia per tant que tens el bloc concursant als Premis. Ara ja l’he llegit una mica i sé que està molt bé. L’acabo de votar. Molta sort!

    ResponElimina