22 de juliol del 2013

Reedició de Les puces vampires, de Pep Castellano i Canto Nieto


És estiu i anem plens de picades de mosquit. O... són de puces? Atenció, perquè a l'estiu tota cuca viu i per això les nostres puces es reprodueixen, enviem Les puces vampires, de Pep Castellano, a la impremta ja mateix!

Clar l'estiu és alegria i aquestes puces són molt divertides. Us en fem cinc cèntims: 

Tracta d'un comte molt estrany que viu en un castell vell, dorm en un taüt tot corcat, i té uns queixals molt llargs. Podria ser un vampir? Això podríem fer, si és vegetarià! Un dia li piquen unes puces xucladores de sang. Què passarà? S’hauran tornat vampires? O vegetarianes? Potser el món no està en perill, però, els gossos s’han de posar ulleres de sol, els pardals dormen de dia, i el comte del castell vell està molt nerviós. Un cas que haurà de resoldre l’enginy de Marta Martí.

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és un escriptor valencià. Va estudiar magisteri i després pedagogia. Ha fet teatre de carrer, i ha ballat i cantat (danses i cançons populars). Actualment treballa com a tècnic de formació d'animadors juvenils a l'IVAJ de la Generalitat Valenciana, a més de fer de contacontes formant duet amb Canto Nieto.

Canto Nieto ha il·lustrat aquest i molts altres llibres de Pep Castellano, així com d'altres escriptors i escriptores.
En aquest conte ens facilita una prova gràfica de que a les puces els agrada molt l'estiu. Vegeu:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada