2 de juliol del 2013

Pla lector per a l'ESO d'Edicions del Bullent

Hem incorporat alguns canvis al Pla Lector d’ESO de l’any passat, elaborat per Pilar Puchades, i us el presentem ben amanit per al curs 2013/2014, vista la gran conveniència que ha suposat per als docents en quant a eina orientadora de l’activitat lectora. 

Podeu trobar aquest Pla lector desde la pàgina d'inici del web de Bullent, punxant damunt la imatge que encapçala aquest apunt (a la part inferior dreta) o bé directament anant al següent enllaç:  http://bullent.net/plalector-eso.



A la fitxa de cada llibre hi podem trobar diversos recursos didàctics, com guies, videos amb els autors o enllaços a fragments de l'obra. Aquí us presentem els títols seleccionats per a cada nivell. Cicant a la coberta o al text que hi ha a sota podreu accedir de manera senzilla a la fitxa de cada llibre en aquest web.

Ens agradaria molt rebre la vostra opinió: Si us ha servit o no, què millorarieu, quin resultat heu obtingut en el vostre pla lector... O, fins i tot, si voleu que difonem alguna activitat que us ha sortit especialment bé. Aquesta és la nostra pàgina de contacte: http://www.bullent.net/contacte/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada