23 d’octubre de 2013

Bertomeu i Pau Alabajos tanquen la setmana Estellés a Sueca


L'ajuntament de Sueca, a través de la regidoria de cultura ha programat una setmana farcida d'actes culturals relacionats amb Vicent Andrés Estellés (conferències, presentacions de llibres, inauguració d'exposicions, etc.) que es poden consultar al seu web .

El punt àlgid serà el divendres dia 25 d'octubre amb un Concert-recital dedicat a Vicent Andrés Estellés. Serà a les 19:30 hores a l' Espai Moret - els Porxets

Els artistes són dues primeres espases del panorama musical valencià actual: Bertomeu i Pau Alabajos.


La part del Concert anirà a càrrec de Bertomeu, que cantarà el seu treball "7 d'Estellés", llibre-disc publicat a Edicions del Bullent que conté set poemes de Vicent Andrés Estellés musicats i un poema inèdit dedicat al pare del cantant, l'ex-membre d'Al Tall Enric Ortega. Al web de Bullent es pot saber més sobre el treball o comprar-lo: http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=3150I Pau Alabajos recitarà els versos d'Estellés que formen el seu treball Mural del País Valencià. En aquest llibre-disc el cantant ha triat quinze poemes extrets del llibre que duu el mateix títol del poeta, que recita amb acompanyaments de piano.

Trobem per la xarxa dos vídeos de mostra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada