30 d’octubre del 2013

Viatgers al tren, al Palau Comtal de Cocentaina


Durant la Fira de Tots Sants de Cocentaina i tot el mes de novembre es podrà visitar a la Sala d'actes del Palau Comtal una exposició de fotografia del tren Alcoi-Gandia. El nostre Xitxarra!

L'exposició, com podem veure al web municipal, diu que serà  un mostra de la presència del ferrocarril a la nostra comarca, la seua importància i repercussió en l'avanç econòmic i social de Cocentaina. El tren va canviar els hàbits i costums dels veïns, afavorí la difusió de la Fira i els intercanvis. Mostra fotogràfica del passat i present, amb l'exposició d'objectes, maquetes, distints tipus de bitllets, pla general del traçat, estacions...




I allí estarà també el Nostre Un tren de llegenda, el Xitxarra, de Juli Capilla, per a que els més menuts puguen viure les aventures de l'emblemàtic tren una vegada hauran vist les fotografies.

I al seu autor, Juli Capilla, també el podreu trobar durant el dia 1 de novembre, festa de Tots sants, signant llibres al mateix Palau Comtal i en el marc de l'exposició. Una fantàstica activitat familiar per a la Fira de Cocentaina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada