7 d’octubre del 2014

Guia didàctica de Llum i Estel, de Carme Miquel, per Pilar Puchades




La guia didàctica del darrer llibre de Carme Miquel, Llum i Estel, ja està disponible al nostre web. L'ha elaborat Pilar Puchades i us en podeu descarregar el pdf a: http://www.bullent.net/ficheros/libros/esplai57.pdf

Sobre el llibre:

És l’any 2879. Uns expedicionaris de la ciutat de Sudlàndia han trobat una jove inconscient i defallida en un bosc. Sembla diferent i no se sap qui és, ni d’on ve ni com hi ha arribat, i ella tampoc ho recorda. L’anomenen Estel. L’interés que suscita la seua arribada posarà en marxa un esforç col·lectiu per ajudar-la a integrar-se i a superar aquella amnèsia. La memòria individual d’Estel i la memòria col·lectiva de Sudlàndia –i d’altres ciutats de la Gran Terra– es recuperaran gairebé alhora. Això donarà pas a una situació extraordinària: el retrobament de dos móns.

Ací Carme Miquel ens la presenta en 2 minuts:



Carme Miquel naix a la Nucia (Marina Baixa), si bé la major part de la seua vida ha transcorregut a la ciutat de València, a la Marina Alta i a l’Horta Sud. Es defineix bàsicament com a mestra d’escola, professió que ha exercit durant vora quaranta anys, tot compaginant aquesta tasca amb la de l’escriptura. Ha publicat més de vint llibres de narrativa infantil, juvenil i d’adults, així com nombrosos textos divulgatius i articles de premsa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada