23 d’octubre del 2014

La panderola, un tren que vola, de Pep Castellano i Canto Nieto arriba a les llibreries!


Ja està camí de les llibreries! La panderola, un tren que vola, de Pep Castellano i Canto Nieto .

Una història que parteix del tren que poden veure ara mateix els castellonencs i castellonenques més menuts quan van a jugar al parc. La màgia del tren que anava de Castelló a Almassora, com resa la cançó, s'uneix a la màgia de la música que el fa volar i els lectors de 8 anys en amunt viuen una aventura que té molts punts per passar a ser la seua preferida.

Diu a la sinopsi del llibre: Has sentit parlar de la Panderola? Diu la cançó que és un "tren que vola". T'imagines un tren volador? Si t'endinses en el llibre veuràs com, amb la màgia de la música i l'ajut del seu iaio Pepe, Carla aconsegueix fer volar un tren i coses més sorprenents, encara.

Pep Castellano i Canto Nieto fa molts anys que expliquen contes junts. En els llibres, Pep sol escriure i Canto dibuixa, però en La panderola, un tren que vola ho han fet tot en equip, que és com es treballa millor.

En Edicions del Bullent han publicat junts també El rap de la gallina Carolina, Marta Martí la reina del rodolí, Les puces vampires, Jaume el gos i l’humà rabiós, Marta Teixidor la dona ascensor, Els pirates no ploren i Domadora de mar. A més del que han fet per separat.

Pots començar ja a llegir La panderola, un tren que vola

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada