10 d’octubre del 2014

A Oliva, Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils


Després de la magnífica presentació a València, ara és Oliva la que acull la presentació de  Tot el que tinc per ballar amb tu, d'Elvira Cambrils.

Serà el divendres 17 d'octubre, a les 20:15 h. A la Biblioteca de l'Envic (Passeig G. Maians, 36, Oliva). 

A més de l'autora, la presentació anirà a càrrec de Joan Morell, professor d'Història, i Miquel Mestre, catedràtic de Filosofia. Donat que la pregunta fonamental del llibre és "podem aspirar a la felicitat?", promet ser una xerrada interessant i amena, com han estat les anteriors.

Durà els llibres la Llibreria La Fona.

Tot el que tinc per ballar amb tu  És una història sobre la fragilitat i la por però també sobre el valor de la rebel·lia individual per a afrontar-les. A partir del mite de Dànae i Perseu, la novel·la recorre els camins que condueixen la protagonista de l'abisme a la renaixença, uns camins que l'allunyaran del que ha de fer, del deure, i tanmateix li obriran les portes per a la conquesta d'una vida feliç.

Elvira Cambrils (Pego, 1955) és escriptora i professora de filosofia. El primer contacte amb l’escriptura creativa es produeix a través de la ràdio –Graffiti, Ràdio Lliure (1985-88) i Estirant el fil, Ràdio Municipal de Pego (2003-2006). Ha publicat el llibre de relats Mira’m, Amor (Bromera, 2007), premi de narrativa Blai Bellver de Xàtiva, i la novel·la El bes de l’aigua (Bullent, 2010). Amb el conte Foc a la llar va guanyar, el 2011, el XXX premi de narrativa Felipe Ramis. 


Precisament a la platja del terme d'Oliva ens en parla en aquest vídeo:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada