3 d’octubre del 2014

Properament: La Panderola, un tren que vola, de Pep Castellano i Canto Nieto



En unes setmanes arribarà a les llibreries un nou llibre de Pep Castellano i Canto Nieto per a lectors a partir de 8 anys. És tracta de La panderola, un tren que vola on el protagonista és el mític tren que anava de Castelló a Almassora.

Has sentit parlar de la Panderola? Diu la cançó que és un "tren que vola". T’imagines un tren volador? Si t’endinses en el llibre veuràs com, amb la màgia de la música i l’ajut del seu iaio Pepe, Carla aconsegueix fer volar un tren i coses més sorprenents, encara.

Pep Castellano i Canto Nieto fa molts anys que expliquen contes junts. En els llibres, Pep sol escriure i Canto dibuixa, però en La Panderola, un tren que vola ho han fet tot en equip, que és com es treballa millor.
En Edicions del Bullent han publicat junts també El rap de la gallina Carolina, Marta Martí la reina del rodolí, Les puces vampires, Jaume el gos i l’humà rabiós, Marta Teixidor la dona ascensor, Els pirates no ploren i Domadora de mar. A més del que han fet per separat.

Després de la gran acollida que ha tingut Un tren de llegenda, el Xitxarra, de Juli Capilla i Antoni Laveda a la mateixa col·lecció, la Panderola no vol quedar-se enrere i així com el primer visitava contes i llegendes entre xiulits, en aquest segon la música és motiu principal al conte.

I més coses en comú: les últimes imatges d'aquest tren que es troben a internet també pertanyen a un vídeo en anglés. Com l'hem trobat tan divertit l'enllacem: http://youtu.be/spNgNb-ZseY

I la cançó: http://youtu.be/Wym-bmjJ0cQ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada