26 de juny del 2015

Els llibres de Bullent a l'escola de mestres d'Akoe



L'escola de mestres d'AKOE educació organitzen les III Jornades formatives de Juliol (el 7, 8 i 9) a l'IES Abastos de València.

Qualsevol interessat en el món educatiu s'hi pot inscriure fins el dia 3 de juliol.  És una activitat formativa acreditada i reconeguda per la Conselleria d’Educació

En el programa definitiu de les jornades hi ha ponents de temàtiques actuals com ara Fernando Trujillo (noves tecnologies),Enric Queralt (deures), Carme Timoneda (dificultats d’aprenentatge), Angélica Sátiro(creativitat) i Ramón Grau (aprenentatge basat en projectes).

En aquesta tercera edició, donaran més importància a les presentacions tant de mestres com d’alumnes. I el dimarts 7 es dedicarà a les presentacions de les BONES PRÀCTIQUES de mestres i el dimecres 8 per a les EXPOSICIONS D’ALUMNAT.

Animen a la gent a presentar les seues experiències de mestres i alumnat. Es pot fer en aquest enllaç: http://akoeducacio.wordpress.com/2015/04/27/esperem-experiencies-de-mestres-i-alumnat-per-a-les-jornades-de-juliol-2015-dakoe-escola-de-mestres/

Com els anys anteriors, ens han convidat, junt a altres editorials a participar-hi duguent els llibres d'Edicions del Bullent i allí hi serem!

Podeu trobar més informació a http://akoeducacio.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada