10 de juny del 2015

A Llombai, Estellés infinit cantat per Bertomeu



Aquest divendres, 12 de juny a les 22,30 hores Bertomeu farà un concert d'Estellés Infinit a Llombai dins del marc de "Sona música en valencià al Marquesat", que organitza l'Associació Cultural Filant d’Alfarb, Catadau i Llombai.

Degut a la gran acollida de 7 d'Estellés, el llibre-disc també editat per Edicions del Bullent en el qual Bertomeu musicà 7 poemes de Vicent Andrés Estellés, l'artista aquesta vegada ens ofereix 8 poemes musicats. Un 8 que es tomba i esdevé Estellés Infinit

L'anterior llibre-disc, 7 d'Estellés inclou els poemes Assumiràs..., Treballe amb molt d’amor..., Amor i amorNomés un mot que t’ho diria tot...Cançó de la llunaAcí em pariren i ací, estic...Oh clar país... i A Enric Ortega.

Estellés Infinitper tant, és un llibre-disc amb un cd i poemes il·lustrats per Empar Bou. I també és un concert amb projeccions de la part gràfica del llibre-disc. Així, tothom, canta, mira, escolta i llegeix Estellés, una vivència músical i poètica única.

En aquesta ocasió per a Estellés Infinit ha escollit: Els amantsGoig del carrerPer la dignitat del País..., He respectat en tu totes les dones..., No he desitjat mai...Els dies, Flor de taronger... iFoscos amants...

Els dos llibres editats per Edicions del Bullent tenen un mateix format, amb un disseny de cobertes translúcides 32 pàgines a 2 tintes, amb un cd i poemes il·lustrats.


Més informació i primeres pàgines a www.bullent.net/libro/3187-Estelles_infinit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada