5 de juny de 2015

A Patraix (València) Xerrada sobre Fantasmes al palau amb Ivan Carbonell


El divendres 12 de juny a les 20h a la llibreria El Cresol (c/ Humanista Mariner, 5 del Barri de Patraix de València), poden passar coses extraordinàries...

Ivan Carbonell hi anirà per parlar de les tradicions esotèriques valencianes, moltes de les quals explica de manera magnífica al llibre Fantasmes al palau.

Fantasmes al palau és un compendi de successos que voregen el món paranormal, la fantasia i l'univers esotèric dels valencians. Mags, bruixes, fantasmes, éssers d'altres mons i dimensions, ànimes invocades en rituals iniciàtics, successos sense explicació o paratges inquietants s'uneixen en aquesta obra per oferir un mosaic del món misteriós dels valencians. Des dels plors dels nadons segrestats que ja no habiten l'hospital fins els objectes venerats pels valencians. Des dels fantasmes que viuen als palaus fins les veus que encara es fan sentir en el castell derruït. Els valencians tenen els seus relats estranys i misteriosos, els rituals curatius i les tradicions confessades a mitja veu.

En aquest vídeo en va parlar amb Manolo Gil:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada