18 de juny del 2015

Jordi Raül Verdú presenta les Primeres Rondalles d'Enric Valor en 2 minuts


Jordi Raül Verdú presenta les primeres quatre rondalles d'Enric Valor que ha adaptat per a xiquets de +9 anys.

Es tracta de quatre llibres, de 32 pàgines cadascun, corresponen a cinc rondalles, L'albarder de Cocentaina, I queixalets, també!, El dimoni fumador, El príncep desmemoriat i Història d'un mig pollastre. Estan il·lustrades a tot color per Esperança Martínez.

En el vídeo Jordi Raül Verdú explica que és un projecte que parteix de la idea d'adaptar les Rondalles Valencianes d'Enric Valor a un públic més infantil, com un segon cicle de primària o a partir de 8-9 anys, per tal de conèixer l'obra d'Enric Valor.

Diu també que tot i que els xiquets ja el coneixen gràcies al treball de mestres, com a un dels autors més importants de la nostra literatura, aquestes rondalles tenen per objectiu que els lectors i lectores siguen capaços, no només d'escoltar-les, sinó de llegir-les per ells mateixos. Sense que la immensa riquesa del llenguatge de les rondalles originals els supose una barrera per l adificultat que comporta.



Jordi Raül Verdú (Alcoi, 1960) és escriptor, mestre, contacontes i ha fet animacions lectores a Madrid, els EUA, Andorra i, per suposat, a la seua terra. Ha compilat vora un centenar de rondalles i és autor d’una quarantena de llibres de literatura infantil. L’any 2010 el periòdic Ciudad li otorgà el premi CAM Medi Ambient.

Podeu començar a fullejar els llibres a la dreta de la pàgina de cadascun:
www.bullent.net/libro/3185-Lalbarder_de_Cocentaina
www.bullent.net/libro/3184-I_queixalets_tambe
www.bullent.net/libro/3182-princep_desmemoriat
www.bullent.net/libro/3183-Historia_dun_mig_pollastre_adapt

Com a promoció de sortida, amb la compra de les quatre Primeres Rondalles d'Enric Valor, rebreu un separador elàstic on poder portar tots els llibres de regal.
Si compreu al nostre web i l'enviament es fa per Correus, no hi ha despeses d'enviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada