2 de desembre del 2015

Els dies, nou videoclip d'Estellés Infinit


Vicent Andrés Estellés al poema "Els dies" comunica a qui el llig com l'amor pare-fill és tan gran que ens fa sentir petits. És aquell amor en el que ens refugiem quan sentim el món hostil mirar-nos de fit a fit. Per això entenem que Bertomeu el triés per musicar-lo i incloure'l al llibre-disc Estellés Infinit. Els altres poemes inclosos a  Estellés Infinit són: Els amants, Goig del carrer, Per la dignitat del País..., He respectat en  tu totes les dones..., No he desitjat mai..., Els dies, Flor de taronger..., Foscos amants...

Podeu trobar més informació del llibre-disc a http://www.bullent.net/libro/3187-Estelles_infinit i adquirir-lo a les millors llibreries.

Ara ha fet un video-clip d'aquesta cançó, que podeu veure ací:



Albert Ortega "Bertomeu" és un músic i cantautor valencià que ha realitzat múltiples tasques de composició i enregistrament. Ha publicat els discos "I ara què?", "Cinc més" i "A dos de Val" (Disc Homenatge a Ovidi Montllor i Joan Fuster respectivament), "A casa nostra", etc. ha participat activament en la banda de rock "Ampelt, en "Clau de lluna jazz" en el Llibre disc infantil i concert teatralitzat "El viatge de Marcel el marcià" i el "El pirata pataxula en El tresor del monstre".

Ha col·laborat amb gent i grups com Noir, Vinoluan, Miquel Gil, Sva-ters, Senior i el Cor Brutal Al Tall, Manolo Miralles, Pau Alabajos, Batà, Ovidi Twins... El 2011 fou nominat als Premi Ovidi Montllor a la Millor cançó: "A la ciutat" del disc "I ara qué? i el 2014 amb "A casa nostra"; el 2013 amb 7 d'Estellés, fou finalista al Millor disc de cançó.

El poema de Vicent Andrés Estellés "Els amants", musicat per ell i inclòs al llibre-disc Estellés Infinit ha guanyat el Premi Miquel Martí i Pol, dins del Certamen Terra i Cultura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada