30 de març del 2016

Es convoca el Premi Soler i Estruch 2016


L'ajuntament de Castelló de la Ribera convoca els Premis literaris Castellum Ripae 2016 en les modalitats d’assaig, narrativa i poesia infantil.

Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa. Es poden presentar obres amb una extensió de 70 a 100 fulls per una sola cara.

Es poden presentar en format word per correu electrònic o de manera tradicional en paper. El termini per presentar els originals acaba el dia 4 de juliol de 2016 i el veredicte se sabrà el 9 de setembre.

La dotació del premi de 2.000 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent, i la publicació de l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases més detallades del Premi Soler i Estruch a http://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/ o, properament, al web de l'ajuntament http://www.elmiragall.org/noticies/cultura

L'any passat va guanyar l'obra Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, amb un un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora.

Altres guanyadors són Tot interior, d'Enric CampsPell de gat, de Ma. Victòria LovainaHumors agres, de Sico FonsEfectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser
El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

A més, es convoca també el premi Premi “ Vicent Ignasi Franco”. Els treballs d’assaig tractaran temes d’investigació científica, filosòfica, artística, sociològica, literària, etc, d’àmbit local. La dotació del premi consistirà en la publicació de l’obra premiada.

El premi de poesia infantil “Ausiàs March” va dirigit a alumnes de primària del poble dividits en tres categories: (Primer cicle, segon cicle i tercer cicle).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada