4 d’abril del 2017

El secret de Caterina Cremec arriba a la 5a edició!


El secret de Caterina Cremecde Lourdes Boïgues, ha arribat aquesta primavera a la 5a edició. Milers de lectors s'han endinsat en aquesta apassionant història de vampirs que transiten per la ciutat de València i s'impliquen en els problemes dels seus conciutadans (com la manca d'habitatge) alhora que miren de resoldre els seus d'una naturalesa diferent.

Aquesta edició arriba àvida de lectors. Els quals, com en les anteriors edicions, s'espera que la devoraran amb deler, mentre ella s'alimenta de la passió per la lectura que els corre per les venes mentre la llegeixen.

Totes les criatures de la nit presencien el fenomen amb agraïment, ja que han estat testimonis tant d'aquesta aventura com de la seva continuació, La venjança de Caterina.

El secret de Caterina Cremec, Caterina Cremec arriba a València des d’una llunyana regió de Romania. Arrossega amb ella un secret que no li permet ser feliç. Ha viscut sempre a l’ombra dels seus protectors: l’avi Ivan i el seu servent Dukhan. Ara vol aprofitar la nova residència per començar una vida diferent, ser ama del seu destí, ser autosuficient. Tanmateix hi ha massa assumptes pendents en el seu passat i la seva naturalesa com a vampiressa no li posa fàcil la normalitat. Va guanyar el Premi Enric Valor.

La venjança de CaterinaCaterina Cremec està decidida a trobar l'assassí dels seus pares i per això emprén un llarg viatge des de València fins a Rússia, passant per Rio de Janeiro. En aquesta missió està sola, perquè les coses amb la seua parella, Víctor Druss, no van bé i el fidel Dukhan s'ha quedat a València. Mentre busca la pista del caça-vampirs, Caterina desbaratarà els plans d'un perillós delinqüent, coneixerà els terribles detalls de la mort dels seus pares i anirà a parar al llunyà casalot d'un parent poc escrupolós. Però ella no es dóna per vençuda i res no l'aturarà: ni els zombis ni els fans embogits ni la seua tasca de presidenta d'un club de futbol molt especial.

Lourdes Boïgues, (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l’escriptura. Es considera una persona tranquil·la, de gustos senzills i molt familiar. Les seues afeccions són la lectura i els passeigs per la muntanya. Ha publicat 15 llibres dels quals 6 en Edicions del Bullent:

Per a majors de 8  anys:
Estel estel·lar ;
Estel i els àngels

Per a majors de 10 anys:
La taverna del bandoler (Premi Carmesina);

Per a majors de 12 anys
El secret de Caterina Cremec (Premi Enric Valor)
 La venjança de Caterina
L'estranya que habita els meus somnis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada