12 d’abril del 2017

Vídeo de Vicent Sanhermelando i Pell de seda i primera presentació a Ondara


En poc més d'un minut Vicent Sanhermelando ens convida a llegir Pell de seda, la novel·la amb la qual va guanyar la 36a edició del  Premi Enric Valor.



Pell de sedaEn la convulsa València dels inicis del segle XV, Caterina Boïl, neboda del governador, coneix el jove Guillem de Pertusa al taller de seda que posseeix la família del xic. Encara que ella està compromesa, naixerà entre els dos un amor tan intens com impossible, ja que les respectives famílies pertanyen a bàndols rivals en la lluita pel poder de la ciutat. Un inesperat crim posarà a prova la relació de la parella en una successió de fets cap a un destí que mai no hagueren imaginat...

I ja té dates de presentació. La primera, a la Fira de la Paraula i la Bona Taula d'Ondara (a la plaça 9 d'octubre del Barri del Crist), el dissabte 22 d'abril a les 12 hores. Aquesta fira durarà tot el cap de setmana i inclou diferents iniciatives: gastronomia amb les foodtrucks, la Fira del Llibre, el Mercat d’Artesania, la Fira de Comerç Local, així com animació, concerts i el Poblat de la Igualtat.

La següent presentació serà a la Fira del llibre de València (als jardins de Vivers, al Microespai de l'avinguda) el dissabte 29 d'abril també a les 12 hores, junt a  L'estranya que habita els meus somnis, de Lourdes Boïgues. Durant tota la Fira Edicions del Bullent serem a les casetes 82-83.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada