3 de maig del 2017

L'esperit del Cabanyal, de Teresa Sanchis Labiós es presenta a Casa Montaña



Rere una façana modernista i en al cor del popular barri del Canyameral es troba la bodega Restaurant Casa Montaña (c/Josep Benlliure, 69, València). Va ser fundada el 1836 així que ben bé podem imaginar Joaquim Sorolla o Vicent Blasco Ibáñez asseguts a les seues taules.

Allí hi seran el proper dimecres 10 de maig a les 19h, si bé com a personatges del llibre L'esperit del Cabanyal, creats per Teresa Sanchis Labiós i il·lustrats per Abraham Mondría.

A l'acte, comptarem amb la participació de l’autora, i l’il·lustrador i de Dèlia Amorós subdirectora de Conselleria de Cultura; de Yolanda Damià, periodista; de Mario Viché, director de la col·lecció i d'alumnes de la Comunitat d’aprenentatge Santiago Apóstol.

Moderarà Núria Sendra, editora


El llibre, recomanat per a lectors de 10 anys cap endavant, té com a protagonista a Guillem, nét de Cabanyalers que veuen amenaçada la seua casa i mig barri més per poder allargar l'avinguda de Blasco Ibáñez fins al mar. fins ací sabem que la història és certa.

En L'esperit del Cabanyal, Guillem comptarà amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal.

Per saber més sobre el llibre: http://www.bullent.net/libro/3211-Esperit_del_Cabanyal

Ací podeu veure a Teresa Sanchis Labiós parlant de L'esperit del Cabanyal en una entrevista que li feren a la Fira del llibre:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada