16 de maig del 2017

Publicades les bases del 37é Premi Enric Valor

El premi Enric Valor de narrativa juvenil convocat per Edicions del Bullent i l'Ajuntament de Picanya arriba a la 37a edició.


S'acaba d'obrir el termini, que acabarà l'1 d'octubre de 2017.

Es poden presentar els originals mitjançant dues modalitats: la clàssica, de cinc còpies en paper enquadernades i també a través de correu electrònic. Aquesta darrera modalitat ha estat la més escollida pels participants en les darreres edicions. En els dos casos la llargada té les mateixes limitacions, entre 70 i 150 fulls.

La dotació és de 6000 euros a compte de drets d'autor i un gravat de Rafael Armengol, a més de la publicació de l'obra en la col·lecció Esplai d'Edicions del Bullent.

Es poden consultar les bases completes a la següent pàgina: http://www.bullent.net/premi-enric-valor/

Formaran el jurat Carles Fenollosa, Rosa Maria Polache Mahiques, Pilar Puchades, Vicent Sanhermelando i Núria Sendra.

Vicent Sanhermelando entra al jurat com a guanyador de l'any anterior amb la novel·la Pell de seda, una novel·la que ja és a les llibreries.
Pell de seda
En la convulsa València dels inicis del segle XV, Caterina Boïl, neboda del governador, coneix el jove Guillem de Pertusa al taller de seda que posseeix la família del xic. Encara que ella està compromesa, naixerà entre els dos un amor tan intens com impossible, ja que les respectives famílies pertanyen a bàndols rivals en la lluita pel poder de la ciutat. Un inesperat crim posarà a prova la relació de la parella en una successió de fets cap a un destí que mai no hagueren imaginat...

El lliurament del premi serà, com és tradició, prop de Santa Llúcia, el dissabte dia 16 de desembre de 2017 en la vila de Picanya.

Altres guanyadors d'edicions anteriors són:

Pell de seda, de Vicent Sanhermelando
Paraules de Júlia, de Joan Bustos
Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó
Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa
Vida, obra i secrets d'Helena Mascort, de Dolors Garcia i Cornellà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada