12 de març del 2019

Premi Soler i Estruch 2019. Bases de la convocatòria


L'ajuntament de Castelló de la Ribera ha convocat els premis Castellum Ripae 2019.  Dins d'aquests, Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa.

Es poden presentar obres per correu electrònic en format word  (.doc) o en paper, en tots dos casos amb una extensió de 70 a 100 fulls per una sola cara.

El termini per presentar els originals acaba el dia  2 de juliol de 2019 i el veredicte se sabrà el 6 de setembre de 2019.

La dotació del premi de 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent, i la publicació de l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent. Així com una escultura de l'artista castelloner Josep Alfonso.

Es poden consultar les bases del premi Soler i Estruch amb més detall a https://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/ . I les dels dos premis íntegrament  http://www.elmiragall.org/noticia/2061/certamen-literari-castellum-ripae-2019.

L'any passat va guanyar l'obra Un bri d'esperança, d'Agustí Colomer, que arribarà a les llibreries el 25 de març.

Altres guanyadors són Set pecats de Carles Castell, La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils,  Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

A més, es convoca també el premi Premi de poesia infantil “Ausiàs March” va dirigit a alumnes de primària del poble dividits en tres categories: (Primer cicle, segon cicle i tercer cicle).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada