1 de març del 2019

A Gata de Gorgos: 'A la platja de Camus' d'Elvira Cambrils

Divendres, 15 de març a les 19:30, la Biblioteca Municipal de Gata de Gorgos acollirà la presentació de la novel·la d'Elvira Cambrils A la platja de Camus.
Hi haurà lectura dramatitzada per membres del club de lectura amb fragments de la banda sonora.



L’atzar ofereix a Sílvia, guionista de cinema frustrada, treballadora a temps parcial i mare de dues filles, el relat de Daniel –un valencià d’Algèria, admirador d’Albert Camus, que va fugir d’allà el 1962 amb la independència de la colònia– de la mà del seu fill, Toni-Lluís.


El guió literari de la vida del protagonista a Alger aconsegueix rescatar-la del pou on s’ofega al temps que creix l’interès per Toni-Lluís, activista contra la corrupció en el poder valencià, cantant i compositor del grup Eric i els Clapton, immers en un thriller mafiós que arribarà al punt àlgid el 23 de juny, nit de sant Joan.

La història d’amor entre Daniel i Thérèse, avortada pel conflicte, i els seus posicionaments davant la guerra d’independència atraparan la guionista que cercarà respostes en Reme, la dona de Daniel, la qual li aportarà una nova visió de l’home discret i callat que va acabar enamorant-la.

A la platja de Camus és una novel·la a quatre veus sobre la dificultat, quan no impossibilitat, d’arribar a la veritat. Els personatges opten per l’alegria de viure i el dret a estimar sense mesura, com diu Camus, per a escapar de les desventures que acompanyen la vida humana.

Si voleu saber una miqueta més, ací podeu fullejar les primeres pàgines:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada