25 de febrer de 2019

'Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils'. 3a edició!Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils va rebre el Premi Samaruc dels bibliotecaris al Millor llibre infantil el 2016. Els bibliotecaris l'encertaren de ple: ha agradat molt i aquesta setmana ens ha arribat la 3a edició! Està escrit per Vicent Sanhermelando, amb il·lustracions de Nuria Feijoo.


No oblideu el meu nom. Joaquim Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. El meu personatge és un heroi solucionaconflictes i a vegades malinterprete les coses. Fou així com els meus amics i jo vam conéixer el col·leccionista de mòbils, un savi immigrant responsable d'una missió secreta de la qual, no vos vaig a parlar ara...

A la pàgina del llibre (https://www.bullent.net/libro/3179-Ximo_Potter_i_el_col-leccionista_de_mobils) podreu trobar alguna cosa més sobre aquest intrigant personatge: començar a llegir el llibre, veure vídeos de l'autor i, fins i tot, una guia didàctica i un joc interactiu en jclic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada