4 d’agost del 2020

Es convoca el Premi Bernat Capó 2020



Després d'un any de parada tècnica, el Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular reprèn l'activitat amb canvis significatius. El convoquen el Museu Valencià d'Etnologia i l'àrea de Cultura de la Diputació de València i podeu consultar les bases al web L'Etno (http://www.letno.es/ca/content/premi-bernat-capo-de-difusio-de-la-cultura-popular-2020 o al de Bullent (https://bullent.net/premi-bernat-capo/), .

El termini per presentar obra acaba el dia 11 d'octubre de 2020.

La temàtica no canvia, la llargada dels originals tampoc (de 125 a 175 pàgines). Es poden presentar en paper o en pdf (a través de la Seu electrònica de la Diputació: https://www.sede.dival.es/opencms/opencms/channels/temas/CULTURA/SolPremisMuvaet?opAnterior=listadoTematico&tema=/CULTURA/&addRuta)

 El Museu Valencià d'Etnologia també posa a disposició de les persones interessades un telèfon per resoldre dubtes: 96 388 25 25.

El darrer Premi Bernat Capó (el 20é) el va guanyar l'obra  Gat Vell. Dites marineres, de Francesc Xavier Llorca Ibi, un llibre que parla de dites, frases i refranys propis de la gent de mar. I que ha rebut molt bona acollida, arribant a la segona edició en pocs mesos.

Altres obres guanyadores del Premi Bernat Capó són:

- Contalles de iaios i iaies, de Jordi Raül Verdú

- Els bastonets d'Algemesí, de Toni Bellón

- Fem safareig, d'Agnès Vidal i Vicedo

- Fantasmes al palau, d'Ivan Carbonell Iglesias

- Bruixes, dimonis i misteris, d'Àlvar Monferrer



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada