31 d’agost del 2020

La neurona Lectoreta, de Fani Grande i Ortifus

 

Va de camí a les llibreries La neurona Lectoreta, de Fani Grande i Ortifus.

«Aquest llibre explica un secret que et canviarà la vida per a sempre i que et farà créixer més de pressa».  Com? Amb tres històries reals que ens explica Fani Grande i a través de les quals aprenem coses sobre com funciona el cervell, la importància de llegir i, sobretot, a triar si volem tindre un cervell o un meló al cap... 
Com més seriosos són els temes, més cal abordar-los amb humor i per a això Fani va pensar amb Ortifus per tal que La neurona Lectoreta estiga ben divertida. 

La neurona Lectoreta és un llibre de no ficció dirigit a lectors dels primers cicles de primària. Ha sorgit de les moltes visites que Fani Grande ha fet a centres educatius. 
Continua fent visites i tallers i moltes coses, ara a la manera covid. Amb la neurona lectora es poden treballar temes de socials (com funciona el cervell) o sobre els llibres i com es fan i moltes altres coses que Fani Grande sap fer molt bé. 
Pots contactar amb ella a través del web de l'editorial (https://bullent.net/contacte/), del seu web (http://fanigrande.es/contacto) o demanar que visite un centre educatiu a través d'autors a les aules (http://autorsalesaules.com/2018/03/13/fani-grande/).

Fani Grande és escriptora, guionista de televisió i experta en comunicació. Ha treballat en cinema, teatre, ràdio, televisió, premsa escrita i digital i en centres educatius. Imparteix cursos per a millorar l'oratòria i sobre com parlar en públic. També fa tallers sobre marca personal, l'ús ètic de les xarxes socials i d’escriptura creativa. Li encanta fer xarrades sobre foment lector i l'ofici d'escriptora. I li agrada molt llegir, nadar, caminar, fer pa i gaudir la vida.

Antonio Ortiz Fuster conegut com a Ortifus és humorista gràfic al diari Levante des del 1984. Amb un estil de dibuix molt senzill i a través de jocs de paraules amb els titulars,  aconsegueix que es reconega el seu treball a primer colp de vista. Ha publicat en molts mitjans i ha dissenyat falles que han estat premiades per l’enginy i gràcia així com també ha publicat diversos llibres. 

Pots llegir les primeres pàgines i altres detalls del llibre a: https://bullent.net/libro/3275-NeuronaLectoreta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada