31 de juliol del 2020

A Bétera, Conte contat, un homenatge literari a Llorenç


L'Ateneu de Bétera han organitzat la primera presentació del llibre "Conte contat". Un homenatge literari al conta-contes, amb el qual van passar tantes bones estones.

Ho han fet caure el dia 8 d'agost, el dissabte més proper a Sant Llorenç, data bona de recordar ja que són dies de la coneguda pluja d'estreles, un plor del cel a l'altura del gest fet a Llorenç en aquest llibre. Serà a poqueta nit, a les 20h, ja que «Per l'agost, bull el mar i bull el most». Després soparem allí mateix i es respectaran totes les normes de seguretat.

Comptaren amb la presència de diversos autors del llibre. Per la part dels escriptors han confirmat l'assistència Teresa Broseta, Domingo Chinchilla, Albert Dasí, Fina Girbés, Enric Lluch i Vicent Sanhermelando. I les il·lustradores Joana Tamarit Ada Sinache.
També l'editora, Núria Sendra.

Diuen i expliquen que, no fa tant de temps, vivia un contacontes que tothom s’estimava: Llorenç. Com que cal recordar les persones bones sempre, escriptores i escriptors genials van inventar contes fantàstics com a homenatge; artistes dels pinzells li de primera categoria feren dibuixos... i, de tota aquella tendresa, va nàixer un llibre que ajudava als que queien malalts. I això és tan cert com que és el llibre que veus ací mateix.

I els genis de la llàntia que l’han escrit i il·lustrat són:
Rosa Serrano i Miquel Pérez Robles; Carles Cano  i Paco Giménez; Fina Masgrau i Lourdes Bellver; Vicent Sanhermelando i Ada Sinache; Domingo Chinchilla i Elsa Pérez Robles ; Raquel Ricart i César Barceló ; Francesc Gisbert i Aitana Carrasco; Maria Dolors Pellicer i Pep Ferrer; Josep A. Fluixà i Manel Sanz; Fina Girbés i Montse Gisbert ; Enric Lluch i Núria Feijoó; Vicent Pardo i Joana Tamarit; Miquel Puig Cuadau i Consuelo Vento; Josep Millo i Paula Peña; Teresa Broseta i Toni Cabo; Maria Jesús Bolta i Anna Garcia Toledo; Mercé Viana i Anna Roig; Jordi Raül Verdú i Pau Beltran; Almudena Francés i Pedro Viché; Pep Castellano i Canto Nieto; Albert Dasí i Jordi Junyent; Cristina Duran i Miguel Ángel Giner

Aquest és un llibre solidari els beneficis del qual es donaran a l'Associació Carena d'Ajuda a malalts de càncer o altres malalties greus (reserveu ja el 18 de setembre per a la presentació a València, a la plaça del mocadoret, davant la seu de l'associació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada