1 de desembre del 2020

Tres editorials i un missatge: «Per regalar, demana tres desigs... llibres infantils il·lustrats»

Tres editorials llancen una campanya conjunta en favor del llibre infantil il·lustrat. Són Onada Edicions, Edicions del Bullent i Lletra Impresa Edicions. Les tres han apostat per tres títols ben divertits i imaginatius, que a més a més són reivindicatius i miren d’esborrar alguns tòpics. Amb el lema “Demana tres desigs” ja corren per les llibreries, tant els llibres com un cartell dissenyat per a l'ocasió.


Així, Edicions del Bullent recomana Pandora du sort, un àlbum il·lustrat de Paco Esteve i il·lustracions de Gemma Aguasca. Es tracta d’un llibre que conta la història d’una gata una miqueta supersticiosa, Pandora, que viu sola per carrers i teulades. Somia viure amb algú, però és negra i hi ha gent que pensa que els gats negres duen mala sort... Un conte que no vol que es discrimine a ningú i ens anima a veure el món de manera positiva.


El monstre Menjapobles és una proposta d’Onada Edicions guardonada amb el VI Premi internacional d’Àlbum infantil il·lustrat Ciutat de Benicarló. Il·lustrat i escrit conjuntament per Marta Moreno i Sébastien Dethise, conta la historia d’un monstre que surt cada dia del seu amagatall per menjar-se tot el que troba pel camí: cases, bicicletes, gats, cadires... Però una nena molt creativa farà tots els possibles per derrotar la bèstia. 

Finalment, Lletra Impresa Edicions publica Maruc i el fantàstic món de les llibreries, un recull de dotze contes infantils escrits per Xavier Aliaga, Carles Barquero, Isabel Canet Ferrer, Carles Cano, Maria Calvo, Laia Fontana, Aina Garcia-Carbó, Francesc Gisbert, Susanna Lliberós, Lliris Picó, Jovi Seser i Vicent Usó. Històries fantàstiques per gaudir dels llibres i per estimar-se les llibreries de tota la vida. Amb pròleg d’Anna Moner i il·lustracions del polifacètic artista i muralista Toni Espinar. 

Amb aquesta iniciativa conjunta, Lletra Impresa Edicions, Edicions del Bullent i Onada Edicions aposten per tres llibres il·lustrats atrevits, diferents i molt divertits. Tres propostes especialment atractives i molt oportunes per aquest Nadal que de segur agradaran a tota la xicalla, i també als més grans. Perquè un llibre és un desig que paga la pena fer realitat en forma de regal. No creieu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada