13 de maig del 2022

Somriures amb Llorenç #Àlbum #Novetat

 


Quan la fada Violeta va conéixer Llorenç, va desitjar que el regal que tenia preparat per a un consentit príncep de rondalla fos per a aquell nadó tan especial:
«jo, la fada Violeta, t’atorgue el do de la paraula. Seràs capaç de teixir històries meravelloses i, en explicar-les, ningú quedarà indiferent». 

Dècades després una coral infantil li dedica cançons agraïdes, i molt altres reconeixements li han estat fets a un referent de bona persona, el Contacontes estimat... 

Somriures amb Llorenç és un llibre màgic, on, a través de la història de la fada Violeta, la música i l’estima, podràs saber més i aprendre sobre la vida del fabulós conta contes valencià Llorenç Giménez Tarazona. T’atreveixes?

Aquest treball naix a l’escola Gavina el desembre de 2019 amb la festa de la música Somriures amb Llorenç: un homenatge al mestre, amic, rondallaire i amant de la cultura valenciana, que va encapçalar el mestre Ferran Aleixandre. Ara, aquest projecte que ha crescut i s’ha transformat màgicament gràcies a totes les persones que hi han aparegut, ja és realitat i esdevé un cant a la vida, a la tasca compartida i al llegat que ha deixat Llorenç a tot arreu dels pobles del país.

Aquest conte, escrit per Núria Sendra i il·lustrat per Mai Jiménez, és la cirereta d’un pastís cuinat a foc lent i amb molta estima pels infants de l’escola de la promoció 2013-2026. Gràcies a la seua emoció davant la música i a la seua implicació en el projecte, han crescut i gaudit en cada pas que han fet, gravant amb tendresa les cançons compostes pels mestres Pau i Ferran Aleixandre, i fent-ne partícip de cada experiència a Anna Garcia, la companya de vida de Llorenç.

Han fet les il·lustracions de les endevinalles i han cantat els infants de la promoció 2013-2026 de l’Escola Gavina: Anna Alarte, Maria Bautista, Martín Calabuig, Mar Cervera, Laia Expósito, Víctor Fernández, Nico Ferreiro, Ferran Ferrer, Blanca García, Martina García, Valeria García, Guillem Gil, Dídac Gómez, David Juan, Aroa López, Vera Martín, Irene Morales, Laia Morelló, Ricard Navarro, Manel Pérez, Hugo Peris, Nubya Ramos, Francesc Raga, Xavi Ribera, Núria Ricart, Adriana Sánchez, Arnau Silvestre i Nora Tordera.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada