20 de gener del 2010

El secret de Caterina Cremec, al Club Lector del Voluntariat pel Valencià



El Voluntariat pel Valencià realitza activitats lúdiques i culturals per als voluntaris i aprenents. Una d'aquestes activitats és l'anomenat Club Lector, on es convida les parelles lingüístiques a llegir un llibre en valencià per tal de comentar-lo posteriorment tots plegats amb el seu autor.

El llibre proposat per a la propera trobada és El secret de Caterina Cremec, de Lourdes Boïgues.

L'encontre amb l'autora serà el divendres dia 28 de maig de 2010 a les 19:00 hores, a Ca Revolta (c/Santa Teresa, 10, Barri del Carme de València)

El llibre:
Caterina Cremec arriba a València des d’una llunyana regió de Romania. Arrossega amb ella un secret que no li permet ser feliç. Ha viscut sempre a l’ombra dels seus protectors: l’avi Ivan i el seu servent Dukhan. Ara vol aprofitar la nova residència per començar una vida diferent, ser ama del seu destí, ser autosuficient. Tanmateix hi ha massa assumptes pendents en el seu passat i la seva naturalesa com a vampiressa no li posa fàcil la normalitat.


Finalista 13é Premi Protagonista Jove

27é Premi Enric Valor de narrativa juvenil
 
En parlen del llibre:
 
Ressenya Lletres valencianes
 
Bibliotecajoanoro
 
Col·legi Maria Auxiliadora
 
Blog de Lourdes Boïgues
 
A la web de la Sendra Marco distribució d'edicions pots demanar que et duguen el llibre a una llibreria valenciana propera o comprar-lo amb targeta, prem ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada