7 de gener de 2010

Ombres en el riu, llibre digitalEdicions del Bullent ens hem afegit al projecte Enclave i hem digitalitzat 14 dels nostres llibres.

De moment, no sabem perquè, només n'apareixen tres i la novel·la Ombres en el riu, de Joaquim Espinós, n'és un.

Un enllaç a la fitxa del llibre digital a la BNE Aquí

Un enllaç a la fitxa del llibre físic, a la web d'Edicions del Bullent, Aquí 

Un enllaç a la fitxa del distribuidor del llibre digital, Aquí

Sinopsi:

Als seus pocs anys, la Núria comença a mirar-se el món amb ulls diferents; les coses ja no són tan fàcils com abans. Hi ha moltes coses, massa, que no entén. El seu avi cada vegada està més trist i més malalt, enyora els fills, que són a la guerra, i enyora els anys passats. De les mirades creuades de l'avi i la néta naix un món delicadament nostàlgic, ple d'insinuacions i de misteri. Amb un llenguatge sàviament poètic, Ombres en el riu ens convida a capbussar-nos en les aigües no sempre clares de la vida i ens arrossega a un viatge interior inoblidable.

1 comentari:

  1. Vaja, quina alegria més gran, veure que "Ombres en el riu" inicia un altre camí vers nous lectors, amb el format digital! La veritat és que és un llibre pel que sent una estima molt especial. Li desitge tota la sort del món, així com a la resta de volums que Les Edicions del Bullent vulga editar. Una abraçada digital...

    ResponElimina