4 d’abril de 2014

Activitats escolars a la Fira del llibre de València

Fira del Llibre de ValènciaEl pròxim 24 d'abril comença la Fira del Llibre de València. Edicions del Bullent anem conjuntament amb la llibreria Botafocs, com tots els anys. Anirem informant puntualment de les activitats que farem i els autors que ens visitaran a la nostra caseta, la 77-78:Com tots els anys, s'organitzen activitats escolars, per a enriquir la visita dels escolars a la Fira. Una gran oportunitat per a conèixer als autors dels llibre que ens han fet viure experiències.

Nosaltres hem proposat dos activitats per als dies 29 i 30 d'abril. Voleu conèixer a qui està darrere de les nostres històries?
Ací teniu l'enllaç per a demanar l'activitat a la Fira: http://www.firallibre.com/formularios/formulario_ca_2014.php

TROBADES AMB LES ESCRIPTORES JOAQUINA BARBA I MERCÉ VIANA
Per a participar en aquestes activitats, cal haver-se llegit els llibres i haver-los treballat a classe.
Poemes viatgers29 D'ABRIL A LES 11:40 I A LES 12:20
De Joaquina Barba i il·lustrat per Noèlia Conca

A sobre de l'estora màgica dels poemes viatgers, podreu fer un viatge fantàstic a l'estació dels somnis. En arribar, personatges molt especials us estaran esperant: un drac alat, un pardal africà, la gnoma Ramona, un gegant molt educat... i molts altres que de segur us agradarà conéixer. Aquests poemes són una manera molt divertida de llegir històries.
http://www.firallibre.com/activitats-per-a-escolars/trobades-amb-autors/jaoquina-barba-poemes-viatgers/

Quin enrenou al formiguer!30 D'ABRIL A LES 11:40 I A LES 12:20
De Mercé Viana i il·lustrat per Noèlia Conca

Quin enrenou s'havia muntat al formiguer! Els crits se sentien d'ací i d'allà de les galeries. Aixó diu que era i no era una formigueta que havia nascut moooolt diferent a la resta. Sort que sa iaia, la reina mare, era una formiga súper sabuda i... ai! però si us estic contant el conte! Mireu, el millor serà que obriu les pàgines d'aquesta història tan especial per gaudir-la de debò.
http://www.firallibre.com/activitats-per-a-escolars/trobades-amb-autors/merce-viana-quin-enrenou-al-formiguer/
Vídeo d'un dels poemes viatgers llegit per un lector de 8 anys:Vídeo de Mercé Viana presentant Quin enrenou al formiguer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada