22 d’octubre del 2014

3a edició de La taverna del bandoler, de Lourdes Boïgues


Ja està en mans de la seua autora, Lourdes Boïgues, al tercera edició de La taverna del bandoler.

La taverna del bandolerS’ha comés una injustícia! Al menys això pensa Laura quan son pare li diu que enguany no aniran de vacances a la platja.

Tanmateix, aviat descobreix que tot no és el que pareix i que el poble de l’avi Pasqual és en realitat un lloc sorprenent. Les seues cosines l’ajudaran a trobar les arrels familiars, fins ara oblidades.

Amb Nati, Ximo, Arnau i Miol mamprendran una aventura increïble i perillosa, que els portarà des de la Taverna al món de l’heroi més valent que Laura mai no havia conegut, el bandoler Nicolau.

La taverna del bandoler va guanyar el Premi Carmesina de narrativa infantil.

Lourdes Boïgues (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en Dret per la Universitat de València i actualment treballa de Tècnica de la Generalitat, feina que compagina amb l’escriptura. Es considera una persona tranquil·la, de gustos senzills i molt familiar. Les seues afeccions són la lectura i els passejos per la muntanya. Ha escrit: Estel estel·lar (Edicions del Bullent, 2005); La taverna del bandoler (Premi Carmesina 2006, Edicions del Bullent); Una iguana al monestir(Edicions Brosquil, 2008); El secret de Caterina Cremec (Premi Enric Valor 2007, Edicions Bullent); La mascota que no existia (Premi Vicent Silvestre 2008, Editorial Bromera); El desenllaç (Premi Benvingut Oliver 2009, Perifèric Edicions);Estel i els àngels (Edicions Bullent 2011) i La màquina i els somnis (Editorial Baula Edelvives 2011) i La venjança de Caterina (Edicions del Bullent, 2012). 

Pots llegir el primer capítol en línia:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada