4 de desembre del 2014

Acte de lliurament del 34é Premi Enric Valor


El dissabte 13 de desembre de 2014 es lliura el 34é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'Ajuntament de Picanya.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les 36 obres presentades es fa amb el prestigiós guardó. El premi consisteix en 6000 euros, un gravat de Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent. Conduirà l'acte de lliurament el periodista Ezequiel Castellano. El Centre Cultural de Picanya fa 25 anys i aprofitarem per celebrar-ho.

L'any passat va guanyar l'obra Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa i Carot, una obra ambientada en el context de la Setmana Tràgica de Barcelona. L'Eulàlia, una adolescent de bona família, acompanyarà el seu pare en un viatge de negocis al nord d'Anglaterra com a intèrpret. Fa la maleta a casa seva i no s'imagina que tardarà molt de temps a desfer-la, si és que la pot desfer mai. En el viatge descobrirà les condicions de vida dels obrers. L'Oliver, poc més gran que ella, li ensenyarà què vol dir treballar a una fàbrica... i que la vida de veritat també es pot viure.



Comptarem amb la col·laboració especial de les joves promeses musicals, Laura Blasco al piano, Luis Miguel Moncayo al clarinet i Jordi Pastor al violí.

A continuació, gaudirem d'un còctel de lliurament del premi a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'obra pictòrica de l'il·lustrador Antoni LavedaAntoni Laveda és un dels millors il·lustradors valencians, que atresora ja més de trenta anys d’ofici. Aquesta exposició reuneix mostres molt reeixides de les il·lustracions originals que acompanyaven llibres d’ara i de sempre per a totes les edats, composades al llarg de la seua carrera artística.

Entre les activitats culturals de la setmana del Premi Enric Valor està la visita de Cinta Arasa, guanyadora de l'any anterior amb Vaig fer la maleta un dia de juny als centres educatius de Picanya i de Paiporta.

A més, avui, 4 de desembre a les 18h a la Sala d’Exposicions de Picanya inaugurarem l'exposició d'Antoni Laveda i presentarem el llibre Conta'm l'Horta.

I més tard, a les 20h, al Centre Cultural de Picanya, Alimara presentarà Per Nadal, torrons.

L'actuació de Xavi Castillo amb el seu espectacle Veriueu-ho! també està programada per al dijous 11 de desembre al mateix Centre Cultural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada