5 de maig del 2010

Lliurament del 20é Premi Carmesina

La Mancomunitat de Municipis de la Safor ens ha informat que l''acte de lliurament del XX Premi Carmesina de Narrativa Infantil 2010 i el VII Guardó Francesc Ferrer i pastor, tindrà lloc

El divendres, 7 de maig de 2010

A les 20:30 hores

Al Saló de Corones del Palau Ducal de Gandia.

En finalitzar es servirà un sopar al Pati d'Armes.

Més informació a la Seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

12 comentaris:

  1. Curiós que no s'haja comunicat res als participants.La cortesia es sol perdre quan les coses es volen fer d'amagat. Tindran por que s'apunte massa gent al sopar?

    ResponElimina
  2. Els originals es presenten en pliques. Algú podria ofendre's si s'obriren amb temps suficient per poder enviar-los una invitació. De ben segur que, si algun participant telefona a la Mancomunitat identificant-se com a tal i preguntant per l'acte de lliurament el convidaran immediatament.

    ResponElimina
  3. Després d'anys i anys de convocatòries de premis, el sistema ja està inventat. En totes les convocatòries es convida als participants a l'acte de lliurament (no a sopar, obviament). La raó que doneu està simplement foradada. I en els premis més transparents, es sòl enviar per correu electrònic a tots els participants l'acta del jurat i un agraïment per la seua participació.
    Vinga, feu-se l'ànim, que no es tan difícil!

    ResponElimina
  4. La Mancomunitat normalment envia l'acta als participants després del lliurament.
    El sopar no és asseguts en taules, per tant, quan ho saben, conviden als participants que volen anar al lliurament i al sopar, òbviament.
    No obrir cap sobre amb els noms i adreces dels participants fins a després de la deliberació pot ser discutible a favor i en contra però se li ha de concedir la legitimitat. Molta gent envia els seus originals des de lluny i no li veurien cap avantatge a la invitació si no has guanyat, a més de que pot crear confusió.

    ResponElimina
  5. Per a mi que us han pillat, amics de Bullent. Se m’hi va ocórrer després de llegir el primer comentari mirar la pròpia plana web de la Mancomunitat, que es l'entitat convocant, i vaig veure amb sorpresa que ni tan sols havia avisat de l'acte del lliurament. I Bullent, que s’ha vist pillada, s'enredra ella a soles. Diu primer que “Algú podria ofendre's si s'obriren (les pliques) amb temps suficient per poder enviar-los una invitació (als participants)”. I després diu que “No obrir cap sobre amb els noms i adreces dels participants fins a després de la deliberació pot ser discutible a favor i en contra però se li ha de concedir la legitimitat” Com quedem? S’han obert les pliques amb temps suficient o no? Voleu fer creure a algú que s’han obert les pliques de manera que només ha donat temps per avisar al guanyador? Quan hom es pot ofendre de veres és quan el tracten com si fora un badoc...

    ResponElimina
  6. El valencià necessita ajuda. Els premis literaris poden ser una ajuda, si són per als millors (no per als millors amics). Les lectures imposades en els centres d'ensenyament, les que fan pujar les ventes, moltes voltes són per a perdre el gust per llegir en valencià. Traduit del castellà:"entre tots el van matar, i ell a soles es va morir"

    ResponElimina
  7. Després de la deliberació (que és uns dies abans del lliurament) s'obre el sobre de l'obra guanyadora per avisar l'autor que ha de recollir el premi i per poder redactar l'acta.

    Després del lliurament responsables de la Mancomunitat obrin la resta, se'ls envia una còpia de l'acta i un dels originals.

    Qualsevol persona que haja format part del jurat dels premis pot certificar la netedat del procés. Moltes vegades ha guanyat algú que publicava per primera vegada i moltes més algú que no coneixiem de res.

    Un anònim pot llançar sospites infundades de trampa. Hi ha jurats de 20 anys que poden certificar el contrari. Pregunta a qualsevol d'ells.

    ResponElimina
  8. Anònim pregunta'm a mi he estat membre del jurat, però dis-me el teu nom primer, no m'agrada jugar amb desavantatge.
    No es poden fer acusacions d'una manera tan gratuïta i posar en entredit l'honorabilitat de tanta gent.

    ResponElimina
  9. No s'enfadeu. Recordeu allò tan vell de la dona del César, que no només ha de ser honrada, també ha de paréixer-ho. De ben segur que sou honestos, però ni el Planeta ni vosaltres doneu eixa sensació. I una altra volta feu-ho millor, que es pot i està fent-se per ahí. Felicitats en tot cas al guanyador.

    ResponElimina
  10. I per tocar una altra flauta. M'he alegrat de veure el vostre blog i al meu amic Marc enblogat, i a Manel Alonso amic de xarxa embolicat.
    Aixi és que us afegiré al meu blog.

    ResponElimina
  11. Vidapervida, gràcies, et seguim també!

    ResponElimina
  12. Finalment he rebut l'acta del jurat. No diu res de res. Quantes obres s'han presentat? Quines votacions s'han produit? A mi em faria vergonya, senyors membres del jurat, firmar una acta així, que més sembla una nota de premsa que altra cosa. I damunt, algun d'ells va i s'ofén si dius alguna cosa. De tot vorem!

    ResponElimina