24 de maig del 2010

El secret de Caterina Cremec al Club Lector del Voluntariat pel Valencià


Aquest divendres el Voluntariat pel Valencià ha organitzat una tertúlia al voltant del llibre El secret de Caterina Cremec de Lourdes Boïgues. Serà a Ca Revolta (c/ Santa Teresa, 10) a les 19:00 hores.

Parlarem amb els aprenents, els voluntaris i l'autora, Lourdes Boïgues, sobre el llibre i li formularem qualsevol consulta que vulguem fer-li. Així acomplirem un doble objectiu: propiciar un espai de trobada de les parelles lingüístiques per tal que puguen compartir les seues experiències i aprendre el valencià d'una manera lúdica.


Quan acabe la tertúlia, el Voluntariat pel Valencià, amb la col·laboració d'Edicions del Bullent, us obsequiarem amb un llibre i farem una picadeta.

Cal que confirmeu la vostra assistència a l'activitat mitjançant el correu info@voluntariatpelvalencia.org o el telèfon 963 407 060.

Per a dinamitzar l'activitat, prepareu-vos dos o tres preguntes per a fer-li a l'autora. Podeu contactar abans amb nosaltres i consultar-nos qualsevol cosa.

Per a aquesta activitat, el Voluntariat pel Valencià ha comptat amb la col·laboració de Ca Revolta.

Fes un tast del llibre al següent enllaç: http://www.bullent.net/images/(40)CaterinaCremec11.pdf

1 comentari:

  1. Llibre recomanable no tan sols per als joves, també pels adults. Els personatges construïts amb cura. Divertit i original.
    Teresa

    ResponElimina