11 de desembre del 2014

Vaig fer la maleta un dia de juny, final d'una lectora


Cinta Arasa ha visitat aquests dies l'IES Enric Valor i l'Escola d'adults de Picanya, com sempre sol facilitar l'Ajuntament de Picanya amb l'obra guanyadora del premi, i a l'IES núm. 2 de Paiporta amb Vaig fer la maleta un dia de juny.

Ha estat una experiència molt enriquidora per a tothom i especialment per a la novel·la que ha guanyat un nou final. L'ha escrit Paula Laguarda, que estudia 4t de l'ESO a l'IES Enric Valor de Picanya i ens ha donat permís per a publicar-la a internet.

Ací la teniu, però és una imatge i no és fàcil de llegir. En part, perquè no volem desvetllar el final per als que no l'hagen llegit. Si algú l'ha llegit i li interessa llegir aquest nou final d'una lectora, podeu enviar-nos una foto amb el llibre als comentaris del blog, al twitter (@BullentEdicions o @CintaArasa) o al facebook (www.facebook.com/BullentEdicions) i te l'enviarem transcrita per privat.



Moltíssimes gràcies, Paula, ha estat una gran iniciativa!
I, moltíssimes gràcies als professors i professores que han treballat de valent per fer gaudir tothom en aquest dia tan especial.

Fotos:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada