2 de febrer del 2016

A Lleida, El Baró de foc, d'Isabel Canet


A Lleida els representants dels quatre elements s'estan conjurant per assistir a la presentació de la darrera novel·la fantàstica d'Isabel Canet: El Baró de foc.

Serà el dimecres 10 de febrer a les 7 de la tarda a la Biblioteca Pública de Lleida (Rambla d’Aragó, 10). Anirà a càrrec de l’escriptor i professor, Xesco Guillem Crespo i comptarà amb la presència de la pròpia autora, Isabel Canet.

El Baró de focQuan Joana i Andreu es van prometre amor etern al monestir de Valldigna, el Baró de Foc es va regirar de ràbia a les Grutes de Lava on habita. Des d'aleshores no ha fet altra cosa que intentar destruir el monestir enviant arsinots i tòtils de combat. Per la seua banda, l'Emperador dels Vents i la reina Gualba han mobilitzat un exèrcit d'àngels i dones d'aigua per a evitar-ho. Enmig de la lluita, la jove Elisa descobreix la seua autèntica natura i, acompanyada per un àngel i un arqueòleg, formaran un triangle perfecte d'aire, terra i aigua capaç d'enfrontar-se a les perilloses forces del mal.

Isabel Canet Ferrer (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural. Amb La copa dels Orígens quedà finalista del XXXé Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil. El Baró de foc és la seva darrera novel·la.



Volem agrair a Carmel Aran la seva inestimable col·laboració.
La llibreria Caselles durà els llibres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada