22 de febrer del 2016

Paraules de Júlia, de Joan Bustos. Novetat Premi Enric Valor.


Acaba d'arribar d'impremta el darrer Premi Enric Valor, Paraules de Júlia, de Joan Bustos. Una història on moltes coses no són el que semblen i altres sí que ho són i el que canvia és la manera de mirar-les dels personatges. Perquè el món pot ser ben complex als 16 anys.

Júlia & Helena. Dues amigues, des de sempre i per sempre. Bojament enamorades (o no) del professor d'anglès. És estiu i la Júlia marxa als Estats Units, mentre que l'Helena ha de recuperar els suspensos. Però al setembre no es retroben, tot i les promeses que res no canviaria: la Júlia no vol saber res de l'Helena. Ni de ningú. Què va passar aquella nit de besos robats, just abans del viatge? Mentre no hi hagi respostes, quedaran les paraules. Paraules de Júlia.

Joan Bustos (Mataró, 1965) és filòleg de formació i professor de Secundària. Viu a Barcelona. Ha publicat una dotzena de llibres de text i ha impartit cursos de formació del professorat en diverses Escoles d’Estiu. D’uns anys cap aquesta banda fa de crític de literatura infantil i juvenil. Ha publicat diversos contes i dues novel·les: Música amagada (Barcanova, 2011), Pa sucat amb somnis (Animallibres, 2015), sempre dins l’àmbit per a nens i adolescents. ha guanyat quasi simultàniament el Premi Barcanova amb Fina ensurts i el Premi Enric Valor amb Paraules de Júlia (Edicions del Bullent).

Es pot llegir el primer capítol ara mateix:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada