23 de setembre del 2016

A Ondara, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils











El dijous, 29 de setembre a les 20:30h, Jovi Lozano-Seser i Elvira Cambrils presentaran a la Casa de la Cultura d’Ondara,
(Pl. Major, 10, Ondara) el darrer llibre d'Elvira Cambrils, Vestida de lluna.

Com l'escriptor d'Ondara ha recordat a les xarxes socials "Tot just fa un any ens presentava la seua anterior obra i és un goig comprovar com la seua narrativa inconfusible continua abeurant-se d'una mediterrània tan mítica com carnal."

Si dos mestres de les paraules i enamorats dels viatges com Elvira Cambrils i Jovi Lozano-Seser es reuneixen per parlar d'un llibre que recull contes, viatges i grans vivències, sempre és un plaer formar part de la xerrada. Us la recomanem vivament.

Vestida de lluna és un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora. L'escriptora recrea els paisatges estimats de la cultura clàssica -Delos, Troia-, el romanticisme oriental -Istanbul, Amman-, el nord d'Àfrica -Marràqueix, Sousse-, reviu l'èxode valencià a Nova York de principis de segle XX i les penalitats i la sensualitat de la Cuba actual. L'amor, la finitud, les migracions humanes, l'amistat, la fantasia, les dificultats i l'alegria del viure bateguen en aquestes narracions.

Vestida de lluna ha guanyat el Premi Soler i Estruch de Castelló de la Ribera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada