16 de setembre del 2016

El dia 30/9 és l'acte d'entrega del Premi Bernat Capó a Dénia


El divendres 30 de setembre de 2016 a les 20:30h hores a Dénia (Marina Alta) es celebrarà el Lliurament del 18é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular.

Tindrà lloc al Teatre Auditori del Centre Social de Dénia (c/ Calderón, 4). Enllaç a Google maps
L’acte serà conduït per la periodista Maria Josep Poquet.

Durant l'acte es farà pública l'obra guanyadora del premi i, en acabar, ho celebrarem amb un còctel.

 

L'any passat Agnès Vidal va ser la guanyadora del Premi Bernat Capó amb Fem safareig, una obra que ha congregat gent per parlar-ne a les presentacions de llocs tan diversos com Barcelona, Canals, Vilallonga, Vilamarxant, Alcoi, Esplugues de Llobregat, València...

Les entitats col·laboradores i organitzadores del premi i l'acte d'entrega són Edicions del Bullent, el Museu Valencià d'Etnologia, l'Ajuntament de Dénia i la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta, que aporta l'actuació musical que amenitza la vetlada.

En el mateix acte gaudirem d'intervals musicals interpretats per Sergi Contrí.


Sergi Contrí ha esdevingut una de les noves veus nascudes al bressol de l'esclat de la música en valencià al segle XXI. Amb dos discos editats ("Comptant Sargantanes" Cambra Records 2006 i  "Dies de Fira i Flors" CK Musik 2011) i un poemari ("La pena i la reixa”, Germania, 2013). Contrí és fonamental per interpretar el que li ha passat al País Valencià de l'especulació i la corrupció. Composicions crítiques i poètiques amb el temps que li ha tocat viure. Cançons personals, parides en un context de melangia, descriptivament dures però amb una escletxa per a l'optimisme i l'amor. Rock d'autor per a la generació de joves més preparada de la història. Dietari poètic signat per un artista que té nou material per presentar en concert i per enregistrar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada