27 de març del 2018

La revolta d'Adam, de Lourdes Boïgues #NovetatLiterària


Està arribant a les llibreries la darrera novel·la guanyadora del Premi Enric Valor, "La revolta d'Adam", de Lourdes Boïgues.

Amb aquest nou llibre, Lourdes Boïgues toca temes com l'ecologia i la llibertat, amb la frescor i l'habilitat que la caracteritza per connectar amb els lectors i lectores joves (ja siguen d'edat o d'esperit). L'argument se situa en el futur i en un planeta llunyà:

Seú és una pacífica colònia terrícola situada a anys llum de distància. Va ser fundada per a abastir la Terra, assolada per les guerres i la con­ta­mi­na­ció. Al llarg dels anys, els colons s'han habituat a la nova llar, sense oblidar els seus orígens. Es dediquen a conrear una planta que proporciona combustible i aliment als terrícoles a canvi de d’ajuda. Però les ge­ne­ra­cions més joves tenen noves am­bi­cio­ns. Adam creu que ha arribat l'hora de decidir el seu futur, al marge de la Terra, per al qual necessitarà el consell dels natius. Mentre Adam els busca amb la seua amiga Magda, els pares d'Adam descobriran que la Terra amaga un pla pervers per a Seú.

Lourdes Boïgues i Chorro (Simat de la Valldigna, 1968) Compagina la faceta d’escriptora amb el treball de tècnica en l’Administració de la Generalitat Valenciana. A més de llegir i escriure, li agrada passejar per la muntanya, veure pel·lícules i gaudir del temps amb la seva família. Ha publicat 17 obres, de les quals en Edicions del Bullent: "El secret de Caterina Cremec" (Premi Enric Valor 2007), "Estel estel·lar" , "La taverna del bandoler", "Estel i els àngels", "La venjança de Caterina",  "L'estranya que habita els meus somnis" i ara "La revolta d'Adam". Entre els premis guanyats destaquen el Premi Carmesina, Premi Enric Valor, el Premi Vicent Silvestre, el premi Benvingut Oliver o el Premi de Narrativa Juvenil Ciutat de Badalona. Amb "La revolta d'Adam" ha guanyat el Premi Enric Valor per segona vegada.

Pots trobar més informació a: https://www.bullent.net/libro/3228-RevoltaAdam

Aquí pots començar a llegir les primeres pàgines: https://issuu.com/bullent/docs/la_revolta_d_adam




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada