8 de març de 2018

A Sant Cugat del Vallès, Set Pecats, de Carles Castell


El proper dijous 15 de març a les 19,30 h, es presenta a la llibreria Paideia de Sant Cugat del Vallès Set Pecats, de Carles Castell.

A l'acte, comptarem amb la participació de l’autor, del periodista, guionista i director Pol Izquierdo i del director del setmanari TOT Sant Cugat, Josep Mª Vallés.

El llibre és un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja.

En Set Pecats, el protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals. Aquest plantejament dóna peu a situacions i reflexions al voltant del món de l’escriptura, emprant tothora un llenguatge planer i defugint els judicis fàcils i les lliçons morals. Tanmateix, no es tracta en absolut d’una obra sobre literatura, ja que els protagonistes són mers instruments per presentar les febleses i les contradiccions de la naturalesa humana, sempre amb un punt d’humor que cerca la complicitat del lector.

Per saber més sobre el llibre o llegir les primeres pàgines: https://www.bullent.net/libro/3226-SetPecats
També podeu escoltar l'entrevista que li ha fet Agnès Toda a LANOVA Ràdio de Tarragona: http://www.ivoox.com/24146193

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada