31 de desembre del 2018

Nit del 38è Premi Enric Valor



Divendres, 11 de gener de 2019, es lliura el 38é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores. El premi està convocat per Edicions de Bullent i l'Ajuntament de Picanya.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les obres presentades es fa amb el prestigiós guardó dotat amb 6.000 euros, un gravat del pintor Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

El lliurament d'un premi és un acte solemne, que no deixa de costat la sensibilitat que ens proporciona un bon ambient musical. En aquest cas, estarem acompanyats per Escorgavina, la Coral de l'Escola Gavina, i el violinista de Picanya Jordi Pastor.




A continuació, gaudirem d'un còctel de germanor a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'exposició "Patrimoni oblidat, memòria literària" del CCEPC i l'Institut Ramon Muntaner amb el suport de l'IDECO de l'Horta Sud.

Entre les activitats culturals que es realitzen al voltant del Premi Enric Valor està la visita de Lourdes Boïgues, guanyadora del guardó de l'any anterior amb La revolta d'Adam, als centres educatius de secundària així com a l’escola d’adults de Picanya.

Us deixem un vídeo del parlament de la guanyadora de l'any passat:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada