10 de gener del 2011

Embolic de poemes, d'Isabel Mingo


Vos presentem aquest embolic de poemes per gaudir amb la màgia de les paraules, per traslladar-vos en busca d’aquells animalets que vos desperten curiositat, per passar de la primavera al fred, per llegir de bruixes i encanteris, per parlar de forma diferent d’un mòbil o d’un ordinador..., per embolicar-vos en un món de poemes!


Isabel Mingo Martí va nàixer a València en temps de ràdios i pel·lícules en blanc i negre. Pedagoga de formació, viu convençuda que l’educació és el millor mitjà per construir un futur més just, més lliure i més ecològic. La poesia és el seu llenguatge preferit i li agrada compartir contes, cançons i dibuixos de colors (Ah, també cuinar i fer dolços!). Ha publicat un bon nombre de contes, poemes i materials d’aula.

La il·lustradora Noèlia Conca, s'ha encarregat de fer els dibuixos del nou llibre d'Isabel, tal com ja va il·lustrar els poemes d'Irene Verdú.

A la nostra pàgina web, podeu trobar la proposta didàctica del llibre, realitzada per Mª Carmen Montero. Polsa ací per accedir a la proposta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada