7 de març del 2013

A Cerdanyola, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina

Presentació:

Data: Dimecres, 13 de març de 2013
Hora: a les 19:30h.
Lloc: A l'Espai Enric Granados (Pl. Enric Granados, 1 - Cerdanyola)


Col·laboren: Llibreria Éfora i l'Ajuntament de Cerdanyola

Comptarem amb la presència de l'autora i anirà a càrrec de l'escriptor Isidre Grau.

Pell de gat, de M. Victòria Lovaina

Un dia de primavera, el circ Manfredy arriba a Vilamoix, un lloc on mai abans no s'ha vist cap circ. I Nona Giuliani, la gran contorsionista, no sap que la seva vida està a punt de fer un gir impensable que canviarà per sempre el seu destí. Aquest és el punt de partida de Pell de gat. Disset històries que expliquen les vides d'alguns personatges memorables, com la Nona, la Fermina o l'elefanta Soraya, entre d'altres. Disset històries on trobem les petjades inquietants d'uns gats que poc a poc es manifesten com uns personatges de poder immens.

(Per aconseguir el llibre, clica aquí)

Premi Soler i Estruch de narrativa curta

M. Victòria Lovaina  (Barcelona, 1959) és diplomada en magisteri i llicenciada en Ciències de l’Educació. Imparteix la docència en un institut de Cerdanyola del Vallès, Barcelona. Ha participat en diversos cursos de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.
Té publicades les novel·les Amb ulls de nina, (premi Joescric, Palma, 2008) i Dietari de Les Gorges, Editorial Saragossa (premi Paraules a Icària, Barcelona, 2009). Tanmateix, té editats alguns relats curts publicats en edicions col·lectives amb d’altres autors.
Ha estat guardonada en altres concursos literaris com el Districte V de Barcelona; el Mercè Rodoreda de Molins de Rei; el de Narrativa breu per a dones, a Terrassa i el Rafael Comenge d’Alberic, València.
Per a que comenceu a submergir-vos en aquest món de pas entre dos móns, com diu al llibre, de la mà de Nonetta Giuliani, la dona peix, us hem dut ací les tretze primeres pàgines (en honor a l'any), no us les perdeu:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada