14 de juliol del 2014

El pirata Pataxula a Dénia i possible visita a la cova del Tresor del Monstre


El proper dilluns 21 de juliol el Pirata Pataxula ens reserva una festa en un entorn que li és ben familiar: la ciutat de Dénia.

Serà a les 20h. al restaurant El Marino-Rotes de Dénia  (Ctra. Dénia-Les Rotes, 35. Junt a la platja Marineta Cassiana) Bertomeu ens presentarà i cantarà cançons de pirates del llibre- disc El pirata Pataxula en el tresor del monstre.

A més, sortejarem entre els assistents visites en el vaixell de Mundo Marino a la Reserva Natural del Cap de Sant Antoni. Aquestes excursions passen prop de la Cova Tallada, que és on el Pirata Pataxula va trobar el seu primer tresor: El tresor del monstre.

I, en acabant,  des d'El Marino ens han preparat un suculent i saludable Menú Pataxula per a tots els que vulguen quedar-se a sopar.

El primer tresor que hagué de buscar el pirata Pataxula amb la seua tripulació va ser el Tresor del monstre... Quina mala sort! Però era el que deia El Llibre dels mapes.
En El pirata Pataxula en el tresor del monstre trobaràs una història sobre el valor de l'amistat i el respecte a la diferència. Duu un cd amb el conte dramatitzat i les següents cançons: Cançó del pirata Pataxula, Cançó dels Pirates, Cançó del llibre dels mapes, Cançó de la cova, Cançó de les pirates i Cançó del monstre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada