8 de novembre del 2017

Busseja la Ciutat, escriu un conte i guanya un premi


Què penses quan vas en bus? Què pensen els altres viatgers? T’has preguntat alguna vegada d’on vénen, o on van? Has mirat mai per la finestra i has tractat d’imaginar el que ocorre a l’altra banda?

Hi ha ciutats que tenen molta vida i molta literatura. Ara pots participar en aquest concurs de relats, literaturitzar la teua ciutat i  els viatges en bus i, de pas, endur-te premis.

Parlem del concurs Busseja la ciutat organitzat per EMT València, Edicions del Bullent i la revista Descriu. Els participants han d’escriure un relat d’entre 500 i 1.500 paraules relacionat amb el fet d’anar en autobús i penjar-lo en la revista Descriu.

El termini de presentació es entre el 9 de novembre de 2017 i el 14 de desembre de 2017. Les bases completes es poden consultar al següent enllaç Bases del concurs “Busseja la ciutat” (Blc), 2017.

 

Com presentar un relat:

Cal registrar-se en la web www.descriu.org, omplir el formulari amb les dades personals i aportar un telèfon de contacte. Puja el relat a l’espai reservat per al concurs seleccionant com a categoria “Concurs Blc”. El relat s’acompanya d’una imatge segons l’estil de Descriu. Comprova que el relat apareix en l’espai EMT-Bullent de www.descriu.org. Difon el relat per les xarxes socials per a augmentar les possibilitats d’aconseguir el premi del públic.

Premis:

  1. Premi del jurat: 500 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 7 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.
  2. Premi del públic per al relat que més M’agrada (corets) haja aconseguit en la web de Descriu: 300 €, un abonament nominatiu anual per viatjar en EMT València i 5 llibres guanyadors del Premi Soler i Estruch editats per Bullent*.
  3. Accèssits: els 8 relats que passen a la valoració del jurat i no siguen premiats rebran un paquet amb els llibres La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal i Juan i Vestida de lluna, d’Elvira Cambrils Miralles, d’Edicions del Bullent*.
*aquest títols podrien canviar en cas que no hi hagués existències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada